JeugdRecreatie

Trektocht in juli

Van donderdag 18 t/m zondag 21 juli 2019 organiseert vzw BSIJP een trektocht voor haar jeugdleden.

We zullen 4 dagen lang de Limburgse bossen doorkruisen op onze geliefde IJslanders. Slapen doen we in heuse trekkershutten en tenten op prachtige locaties. De paarden staan iedere nacht op de prikweide om energie op te doen voor de volgende dag. Dagelijks zullen we tussen de 20 en 30km in het zadel zitten dus zorg dat je paard en jijzelf een goede conditie hebben tegen die tijd!

Naast paardrijden gaan we ook andere dingen doen zoals line dancing en bij mooi weer kunnen we gaan zwemmen.  Wil je mee doen? De inschrijving is open vanaf 1 juni en na betaling is je inschrijving definitief. Maximaal aantal deelnemers is 15. Hengsten zijn welkom maar dienen verplicht in een box tijdens de nachten.

Volwassen ruiters opgelet! Wanneer op 1 juli het maximum aantal nog niet bereikt is zal de inschrijving zich openen voor alle leden van 18+. Wij maken dit bekend via website en social media.

Voor wie: Alle BSIJP-leden t/m 18 jaar (en volwassenen wanneer er nog plek is)
Wanneer: 18-21 juli
Kosten: € 150 (all-in)