Jeugd

Motivatiedag 15 maart

Ben je tussen de 14 en 17 jaar en lijkt het je geweldig om dit jaar de Belgische 3kleur te vertegenwoordigen op de FEIF Youth Cup te Vilhelmsborg, Denemarken? Meld je dan zeker aan voor de motivatiedag!

Het feit dat er 3 plaatsen beschikbaar zijn voor België maakt dat we een selectie gaan moeten doorvoeren. Het deelnemen aan de motivatiedag en deelname aan het BK zijn verplicht en op basis van de resultaten van die 2 momenten (motivatie en wedstrijd) zal een onafhankelijk team van knappe koppen een beslissing maken wie het meest geschikt is. 

Op de Motivatiedag dienen alle kandidaten een oefenwedstrijden te rijden voor de ogen van een jurylid, waarna je feedback ontvangt. Ook zul je die dag een motivatiegesprek moeten voeren met communicatiespecialisten en wordt je niveau van engels “getest”. Geen paniek, het zal niet de vorm van een examen krijgen, enkel willen we een goed beeld krijgen van de kandidaten die mee willen naar Denemarken.

Naast het verplichte karakter van deze dag voor de FEIF Youth Cup kandidaten zijn ook andere geïnteresseerde jeugdruiters welkom! Zij kunnen ook een oefenwedstrijd rijden, er zal een meet-and-greet moment zijn met jeugdige WK ruiters en we gaan eens van dichtbij bekijken wat EHBO voor je paard inhoud. 

De Motivatiedag gaat door op het Enclavehof, te Wortel. Kosten zijn €50, incl lunch en stal voor je paard. Heb je die dag een hongerige chauffeur mee? Die kan voor € 8,5 mee lunchen. Geef je op via info@bsijp.be onder vermelding Deelname Motivatiedag

Betalen kun je hier doen