Sport

WK 2021, chef d’équipe gezocht

Van 1 tot 8 augustus 2021 vindt in Denemarken het wereldkampioenschap voor IJslandse paarden plaats. Dit zal doorgaan in Herning, waar het WK in 2015 ook was. Ondanks de Covid-19 uitbraak zijn ze in Denemarken toch al volop gestart met de voorbereidingen. Er werden onder andere al nieuwe banen aangelegd. Dit alles om er weer een mooi spektakel van te maken, zowel voor de ruiters als voor de toeschouwers. Ook het BSIJP zal hier weer aanwezig zijn met een Belgische équipe, en wil hierbij met de eerste voorbereidingen starten.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een chef d’équipe.

Wie kan zich opgeven?

  • Iedereen die ouder is dan 21 jaar en over de Belgische nationaliteit beschikt, of ten minste 2 jaar woonachtig is in België.
  • Ook word er verwacht dat je lid bent het BSIJP in het WK jaar en het voorgaande jaar, in dit geval dus 2020 en 2021.
  • Een grote vereiste is ook dat je je goed kan behelpen in het Engels.

Wat word er verwacht?

  • Opvolging en begeleiding van de kandidaten/het team voor en tijdens het WK.
  • Organisatie van het Belgisch kamp ter plaatse.
  • Communicatie met de organisatie.
  • Meezoeken naar sponsoring voor het team
  • Kortom alles op en rond de Belgische équipe voor en tijdens het WK, en dit in samenwerking met de sportcommissaris en het bestuur.

Indien je interesse hebt, gelieve je dan aan te melden bij het bestuur via info@bsijp.be en dit ten laatste op 15/08/20. Na de eerstvolgende bestuursvergadering zal het bestuur kenbaar maken wie de chef d’ équipe wordt. Gelieve bij de aanmelding een kleine motivatie toe te voegen.