Fokkerij

Hengstenkeuring

FIZO exterieurkeuring met beoordeling gangen

Op zondag 3 april vindt in ’t Enclavehof in Wortel de Belgische FIZO exterieurkeuring plaats op initiatief van het BSIJP.  Zowel merries, hengsten als ruinen kunnen op exterieur beoordeeld worden volgens de FEIF normen. De resultaten van deze exterieurkeuring worden in Worldfengur opgenomen. Daarnaast beoordeelt de jury ook de verrichtingen, wat betekent dat de gangen tijdens het vrijlopen beoordeeld worden.  Hiervoor kunnen de paarden een ondergemiddelde, gemiddelde of bovengemiddelde score krijgen. Deze beoordeling wordt niet in Worldfengur opgenomen. 

Wil je weten wat de sterke eigenschappen zijn van jouw paard, schrijf je dan zeker in!

Tarieven keuring:       

BSIJP- leden: €80
Niet-leden: €115

Voor meer informatie en inschrijven: fokkerijbsijp@gmail.com

Inschrijven kan tot 15 maart 2022. Wees er op tijd bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Tijdens de keuring zijn verschillende standhouders aanwezig. Wilt u ook graag een stand tijdens dit evenement, dan kan u via email contact opnemen: fokkerijbsijp@gmail.com

Tarieven stand:    

BSIJP- leden: €15
Niet-leden: €50

We zoeken voor deze dag ook nog een fotograaf die tegen een kleine vergoeding foto’s wilt maken van de deelnemende paarden en de keuring.  Geïnteresseerden kunnen via email aanmelden: orri@live.be.

Passie voor Ijslanders?  Mis deze dag dan zeker niet! 
We verwelkomen graag een groot publiek tijdens dit fokkerij-evenement.  Er zijn diverse standhouders (ruitersportartikelen, BSIJP,…) aanwezig en voor eten & drinken wordt gezorgd. De hengstencatalogus kan natuurlijk niet ontbreken en er is een tombola met leuke prijzen!   

Download hier het document