Administratief

Nieuw bestuur

Vorig weekend vond de algemene ledenvergadering van het BSIJP plaats. Dat is steeds het moment dat er naar het voorbije werkjaar wordt gekeken en de plannen voor het nieuwe jaar uit de doeken worden gedaan. Een soort “nieuw-jaar” dus!

Dit jaar was het ook een verkiezingsjaar, waarbij een aantal nieuwe kandidaten konden verkozen worden om een mandaat op zich te nemen. En met overweldigend aantal aan stemmen werd het nieuwe bestuur verkozen.

Ik stel graag iedereen even voor:

Acda Chantal voor de jeugd
Andries Martine blijft penningmeester
Carpay Monique voor recreatie
Jeunen Katrien als secretaris
Lambeets Silke als fokcommisaris
Van Looy Kristof blijft sportcommisaris
Vermeulen Lieve stamboeksecretariaat en voorzitter

De komende tijd stellen ze zich nog wel persoonlijk voor. Ik kan alvast vertellen dat iedereen er heel veel zin in heeft en meteen aan de slag is gegaan. Je krijgt stap voor stap alles te horen en te lezen, beloofd.

Rest me enkel nog Eva-Marie, Lode, Jacqueline en Jacques heel heel erg te bedanken voor hun ongelooflijke inzet de voorbije jaren. We gaan jullie enorm hard missen!En in het verlengde van het vorige bestuur, bij deze ook nog een gemeende dankjewel voor iedereen die zich jaren belangeloos hebben ingezet en gegeven voor onze passie, het IJslandse paard.