Sport

Sportnieuws

De eerste Belgische wedstrijd is ondertussen weer gepasseerd, naar jaarlijkse gewoonte was dit de paaswedstrijd van Wedstrijden Wortel. En dat het een mooie opener was! De inschrijvingen waren volzet op niet minder dan 15 minuten, en er volgde onmiddellijk een hele wachtlijst. Hard werd er gewerkt om ook deze volledige wachtlijst mee te laten doen. Maar liefst 130 combinaties deden uiteindelijk mee aan de wedstrijd. En het weekend zelf? Was uiteraard weer super! De organisatie verliep vlekkeloos, de sfeer was super, het weer zat mee en er werden mooie proeven gereden! Kortom een mooie opener van ons seizoen.

De volgende geplande wedstrijd is het Belgisch kampioenschap, dit jaar ook weer georganiseerd door Wedstrijden Wortel, dit zal doorgaan van 4 tot 6 juni op het Enclavehof te Wortel. De inschrijvingen gaan normaal deze week opengaan, voor meer info hierover houd je best de facebook pagina van het BSIJP en wedstrijden Wortel in de gaten. Als extraatje voor dit BK schrijven we ook een 60+ proef uit!

Zeer belangrijk !!!
Voor iedereen die aanspraak wil maken op de titel Belgisch kampioen, je lidgeld van het BSIJP dient betaald te zijn, 2 weken voor aanvang van het BK. Laat jezelf hier niet door verrassen!

Verder gepland dit jaar:

4, 5 en 6 juni: Belgisch kampioenschap, Van’t enclavehof, Wortel

21 augustus: Hestavinir cup, Schelderuiters, Bornem

8 en 9 Oktober: najaarswedstrijd wedstrijden Wortel, Van’t enclavehof, Wortel

En als laatste voor de ruiters die naar de MEM willen gaan, aanmelden kan nog tot 01/06/22, dit door een mailtje te sturen naar info@bsijp.be. De punten kunnen gereden worden tot 04/07/22. De volledige selectieprocedure is te vinden op: https://bsijp.be/wp-content/uploads/2022/01/MEM-2022-selectieprocedure.pdf