Sport

Feather light prijs MEM 2022 voor Jin Van Werven

Ook dit jaar werd er weer een feather light prijs uitgereikt op de Mem, deze prijs is bedoeld om iemand te belonen die op een zeer nette en zachte manier rijdt, en waarin alles duid op harmonie tussen paard en ruiter.

Dit jaar werd deze prijs uitgereikt aan de Belgische amazone Jin Van Werven. Nadat ze eerst al een super t2 selectie gereden had, waarmee ze een plaats behaalde in de B-finale, kon ze zich nadien in deze B-finale nog opwerken tot een 3de plaats, dit maakt een 8ste plaats in totaal. Ook in de v1,v2 en t3 liet Jin nog super mooie proeven zien. En om dan in dit internationale deelnemersveld, waar het niveau zo hoog ligt, in het geheugen te blijven zitten van de juryleden om de feather light prijs te krijgen, heel straf en dubbel en dik verdiend !!!

Heel mooie prestatie Jin, van harte gefeliciteerd !!!!

Jin Van Werven
Foto genomen door Neddens tierfoto
Alle rechten op deze foto behoren toe aan Neddens tierfoto, het is verboden deze verder te gebruiken of te reproduceren.