Jeugd

Youth masters door de ogen van Lรณa

Wat een gigantisch gave ervaring was dit! Stulka deed het echt enorm goed, ik ben echt mega trots op haar!

๐š๐š˜๐š—๐š๐šŽ๐š›๐š๐šŠ๐š:
In de ochtend heb ik met Stulka tรถltles gehad, dit ging echt mega goed! Ze ging wel vaak staken wanneer er andere paarden op de andere hand voorbij kwamen, maar dat is totaal normaal natuurlijk!
in de namiddag heb ik trail gedaan, dit ging ook fantastisch! Stulka had helemaal nergens schrik van en we hebben eigenlijk veel dingen gedaan waarvan ik er vanuit ging dat we ze niet konden. ๐Ÿ™ˆ

๐šŸ๐š›๐š’๐š“๐š๐šŠ๐š:
In de voormiddag heb ik gangenles gehad, dit ging op zich ook echt heel erg goed, alleen was ze een beetje opgefokt dus hebben we een groot deel van de les in het midden van de ovaalbaan gereden om ontspanning op te zoeken. Daarna heb ik nog een rondje op de ovaalbaan rustig kunnen tรถlten, daar was ik echt heel blij mee en toen ben ik dan ook gestopt om het goed af te sluiten.๐ŸŒป๐Ÿ˜Š
Daarna hebben we nog vlaggenrace gedaan, maar dat was niet echt ons ding dus die ging niet heel goed.

In het weekend waren de wedstrijden, ik reed voor mezelf de V5 (laagste viergangproef) en de T7( laagste tรถltproef), ze gingen allebij heel erg goed voor een eerste keer, want dit is voor ons allebij helemaal nieuw natuurlijk! En ik heb voor ons team( icelandic blue๐Ÿ’™) de stap en de trail gereden, de stap ging echt heel goed en hier kreeg ik als hoogste punt een 5.5, de trail ook maar ze had een beetje last van de vliegen( ze is daar echt enorm gevoelig aan en raakt dan helemaal afgeleid).
Ons team heeft uiteindelijk de eerste plaats voor de teamcompetities en het beste team gekregen!

Heel erg bedankt iedereen voor de mega bijzondere, leerzame en leuke vierdaagse en nog een heel fijne vakantie.โค๏ธโค๏ธ
gr Lรณa๐Ÿ˜Š