Sport

BK IJslandse paarden

En zo zit het BK 2023 er weer op. 
Wedstrijden Wortel deed het maar weer, wat een prestatie, 3 wedstrijden op 6 weken. Chapeau en dankjewel! 
We kunnen over het voorbije weekend alleen maar heel erg tevreden zijn. Alles was aanwezig en hoe het moest zijn. Leuke, toffe, talentvolle ruiters. Prachtige paarden, mooie combinaties. We hebben  veel groei gezien, veel potentieel ook en vooral veel blijdschap. Een van de deelnemers zei: “ik ben de meest blije ruiter hier” Zo’n reacties, wel daar doen we het voor. 
Wij wensen iedereen blijdschap toe!

Et voilà, le Championnat de Belgique 2023 est terminé.
L’équipe de Wortel a encore fait des merveilles avec les compétitions, quelle performance : 3 compétitions en 6 semaines. Chapeau et merci !
Nous ne pouvons être que très satisfaits du week-end dernier. Tout était là et comme il se devait. Des cavaliers agréables, sympathiques et talentueux. De magnifiques chevaux, de belles combinaisons. Nous avons vu beaucoup de progrès, beaucoup de potentiel et surtout beaucoup de joie. L’un des participants a dit : “Je suis le cavalier le plus heureux ici”. C’est pour ce genre de réactions que nous faisons cela.
Nous souhaitons à tous beaucoup de joie !