Sport

Gezocht: chef d’équipe MEM 2024

Gezocht: Chef d’équipe MEM 2024
Van 15 tot 18 augustus 2024 vind in St. Radegund (Oostenrijk) de MEM (Mid European Championships) plaats. Ook het BSIJP zal hier weer aanwezig zijn met een Belgische equipe.  Vooraleer we overgaan op de selectie van de ruiters zijn we uiteraard eerst op zoek naar een chefd’équipe hiervoor.

Wie kan zich hiervoor opgeven?
Iedereen die ouder is dan 21jaar en ten minste lid is van het BSIJP in het jaar van de MEM en het voorgaande jaar. In dit geval dus 2023 en 2024.
Een grote vereiste is ook dat je je goed kan behelpen in het Engels.

Wat word er verwacht?
Opvolging en begeleiding van de kandidaten/het team voor en tijdens de MEM. Organisatie van het Belgisch kamp ter plaatse. Communicatie met de organisatie. Mee zoeken naar sponsoring voor het team,… Kortom alles op en rond de Belgische equipe voor en tijdens de MEM en dit in samenwerking met de sportcommissaris en het bestuur.

Indien je interesse hebt, gelieve je dan aan te melden bij het bestuur via info@bsijp.be. Dit ten laatste op 15/02/24.
Ten laatste op 30/02/24 zal het bestuur kenbaar maken wie de chef d’ equipe wordt.
Gelieve bij de aanmelding een kleine motivatie toe te voegen.