Sport

Assistent chef d’équipe MEM 2024

Van 15 tot 18 augustus 2024 vindt in St. Radegund (Oostenrijk) de MEM (Mid European Championships) plaats. Ook het BSIJP zal hier weer aanwezig zijn met een Belgische equipe, de selectie procedure voor de ruiters staat al online, en ook de chef d’equipe is hiervoor al gekozen: Kristof Van Looy.

Nu zijn we hiervoor op zoek naar 1 of 2 “assistent chef d’quipes”. Dit om het team beter te kunnen begeleiden; om een beter sponsorprogramma te verzorgen en zowel voor sponsors als ruiters de social media goed up to date te houden zodat iedereen kan volgen. Doel is ook om een betere werking naar de toekomst te garanderen. Bij voorkeur zouden we (deels) met hetzelfde begeleidend team naar het WK in 2025 verder werken.

Wie kan zich hiervoor opgeven?

  • Iedereen die ouder is dan 21 jaar, en ten minste lid is van het BSIJP in het jaar van de MEM
  • en het voorgaande jaar, in dit geval dus 2023 en 2024.
  • Bij voorkeur Belgische nationaliteit.
  • Een grote vereiste is ook dat je je goed kan behelpen in het Engels.

Wat wordt er verwacht?

  • Opvolging en begeleiding van de kandidaten/het team voor en tijdens de MEM
  • Organisatie van het Belgisch kamp ter plaatse
  • Communicatie met de organisatie
  • Mee zoeken naar sponsoring voor het team, social media,…
  • Kortom alles op en rond de Belgische equipe voor en tijdens de MEM, en dit in samenwerking met de chef d’equipe.

Indien je interesse hebt, gelieve je dan aan te melden bij de sportcommisaris via sport@bsijp.be en dit ten laatste op 15/03/24. Uiterlijk op 30/03/24 zal het bestuur kenbaar maken wie gekozen wordt. Voeg bij de aanmelding zeker een motivatie toe.