Kalender

FEIF Youth Cup 2018 voorwaarden

 

De voorwaarden om te kunnen deelnemen:

  • De ruiter is geboren in het jaar 2001 tot en met 2004, van 14 jaar tot en met 17jaar
  • De ruiter moet lid zijn van het BSIJP vzw / SBCI asbl, en de Belgische nationaliteit bezitten (of reeds 5 jaar woonachtig zijn in België)
  • Het paard waarmee de ruiter zich wilt kwalificeren dient ingeschreven te staan in het WorldFengur
  • De Engelse taal goed beheren

Voor 25 maart de kandidatuur insturen aan het BSIJP vzw / SBCI asbl via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De reglementen voor kwalificering worden eerstdaags op de website van het BSIJP vzw / SBCI asbl gepubliceerd.

Te oud om deel te nemen? Misschien is team leader of country leader iets voor jou?!

Ben jij vlot in de Engelse taal, ken jij de IJslandse competitie goed en ben jij een echte team player dan ben jij de persoon die wij zoeken om onze Belgische equipe te begeleiden naar Zweden tijdens de Youth Cup 2018.

Als Country Leader ben je verantwoordelijk voor de jongeren, je bent hun eerste contactpersoon bij problemen. Jij staat ook in voor de reis van en naar het evenement van zowel de deelnemers als de paarden. Je bent ook de contactpersoon tussen de organisatie, de FEIF en de ouders. Ook de paarden staan onder jou verantwoordelijkheid, zorgen dat ze tijdig en goed gevoerd worden toezien op stal-hygiëne, etc. Je neemt deel aan dagelijkse vergaderingen en de organisatie van de activiteiten.

Als Team Leader ben je verantwoordelijk voor een internationaal groepje van 6 deelnemers. Je begeleidt hen tijdens de dagelijkse activiteiten, zowel tijdens de trainingen als tussendoor. Je ziet er onder meer op toe dat ze tijdig klaar staan met hun paard voor de training. Je beheert de Engelse taal zeer goed en kent de sportreglementen goed.

Kandidatuur insturen voor 25 maart 2018 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., het bestuur kiest dan de meest geschikte kandidaat uit alle inzendingen.

Laatste nieuwsWie zoekt...