Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Jeugdweekend herfstvakantie

november 9, 2019 - november 10, 2019

9 en 10 november organiseert het BSIJP een jeugdweekend voor alle jeugdleden van 12-21 jaar! Naast de Belgische jeugdleden zijn ook jeugdleden van het NSIJP meer dan welkom.

Op Stal ’t Enclavehof te Wortel zullen we allerlei activiteiten voor jullie voorbereiden. We gaan aan de basis werken in de binnenbak, de gangen zullen getraind worden op de ovaal- en telgangbaan, als je last van (wedstrijd)stress hebt leer je dit weekend hoe je daar goed mee om kunt gaan.
Er komt iemand een clinic geven over trailerladen, er zal een jurylid aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en te evalueren hoever je nu staat en we gaan een begin maken aan de voorbereidingen voor de Youth Cup die volgend jaar in Denemarken zal plaatsvinden. Zo gaan we Cross oefenen, TiH kun je eens testen maar ook dankzij de toffe locatie kun je eens proberen of telgangproeven iets voor jullie zijn.

Kortom, wil je volgend jaar naar de Youth Cup of heb je gewoon zin in een vol weekend waar je heel veel kan leren en toffe mensen ontmoet? Geef je dan zeker op via info@bsijp.beVermeld daarin je naam en leeftijd, en of je lid bent van BSIJP of NSIJP.

Maximaal aantal deelnemers: 15
Kosten voor het weekend zijn €150, incl stalling voor je paard(paddock).
Heb je een hengst of wil je liever een box? Dan komt er €25 bij.

We kijken uit naar jouw inschrijving!

Colette & Robin
Jeugdwerking BSIJP

Details

Start:
november 9, 2019
Einde:
november 10, 2019
Evenement categorie:

Organisator

BSIJP
Email
info@bsijp.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Enclavehof
Belgium + Google Maps