Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Keuring Event

september 28, 2019 - september 29, 2019

In het weekend van 28 en 29 september worden rondom de traditionele Veulen- en Merriekeuring nog andere leuke activiteiten georganiseerd!

Op zaterdag 28 september starten we met een Workshop Futurity, gegeven door Tom Buijtelaar.
Wil jij het fijne weten van hoe jij je paard, misschien wel zelf, zou willen voorbrengen op een keuring, dan kun je op de zaterdag deelnemen aan de Workshop Futurity met paard, maar ook zeker zonder paard is er voldoende te leren. Het geleerde is meteen de zondag in praktijk te brengen tijdens de Futurity Keuring.

Op zaterdagavond kun jij je kennis rondom het IJslandse Paard, IJsland, het Stamboek en alles wat daarmee te maken heeft testen in een heuse Stamboek-Pub-Quiz. Dus verzamel je vrienden met de meeste kennis van deze zaken en vorm een team (maximaal 4 deelnemers per team). Laat al je kennis los tijdens deze quiz en wie weet wordt jullie team het team met “de meeste kennis over IJslanders “ in België?

Op zondag 29 september vinden de keuringen plaats: de Veulen- en Merriekeuring, jonge hengsten en de Futurity Keuring.
Het publiek mag deze dag kiezen voor een publiekslieveling. Ook zijn er die zondag een aantal standjes aanwezig met informatie rondom het IJslandse Paard en zijn mensen. Naast onder andere Equibitfix, TH Fysiotherapie, Marstall zal ook het BSIJP aanwezig zijn met een stand om alle vragen en informatie over het stamboek te kunnen beantwoorden en te geven.
Alle evenementen vinden dat weekend plaats in Wortel op Stal Van ’t Enclavehof.

Vanaf begin september gaat de inschrijving open. Het is ook mogelijk om je voor alle onderdelen afzonderlijk in te schrijven, maar het liefst zien we natuurlijk iedereen het hele weekend!

Details

Start:
september 28, 2019
Einde:
september 29, 2019
Evenement categorie:

Organisator

BSIJP
Email
info@bsijp.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Enclavehof
Belgium + Google Maps