Geboortemelding

Vooreerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van je veulen! Als je geen Belgisch dekcertificaat hebt, klik dan hier.

Klik op de dropdown lijst om het juiste dekcertificaat dat gekoppeld is aan jouw account op te roepen en de gegevens verder aan te vullen. Dan kan het ingevoerd worden in WorldFengur en aan Belgische Confederatie Paard worden gemeld. 

Belangrijk!

  1. Mail een foto naar het stamboeksecretariaat. Dit is heel belangrijk voor het bepalen van de juiste kleur. 
  2. Stuur asap een haarstaal van je veulen naar het stamboeksecretariaat. Indien het DNA van de moeder nog niet gekend is, dien je ook van haar een haarstaal in te sturen, in een aparte zakje.

Heb je vragen of hulp nodig? Stuur dan een mailtje en ik contacteer je snel!

———–

Tout d’abord, félicitations pour la naissance de votre poulain ! Si vous n’avez pas de certificat de saillie belge, cliquez ici.

Veuillez remplir toutes les données ci-dessous afin que votre poulain puisse être enregistré dans WorldFengur et signalé à la Confédération belge du cheval. 

Important !

  1. Envoyez-en une au secrétariat du stud-book. C’est très important pour déterminer la couleur correcte.
  2. Envoyez un échantillon de poils de votre poulain au secrétariat du stud-book. Si l’ADN de la jument n’est pas encore connu, vous devez également envoyer un échantillon de poils de celle-ci, dans un sac séparé.

Vous avez des questions ou besoin d’aide ? Envoyez-moi un e-mail et je vous contacterai rapidement !

BSIJP
Meerstraat 3
2880 Bornem
stamboeksecretariaat@bsijp.be

Dit contactformulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.