Jeugdweekend Herfstvakantie

9 en 10 november organiseert het BSIJP een jeugdweekend voor alle jeugdleden van 12-21 jaar! Naast de Belgische jeugdleden zijn ook jeugdleden van het NSIJP meer dan welkom.

Op Stal ’t Enclavehof te Wortel zullen we allerlei activiteiten voor jullie voorbereiden. We gaan aan de basis werken in de binnenbak, de gangen zullen getraind worden op de ovaal- en telgangbaan, als je last van (wedstrijd)stress hebt leer je dit weekend hoe je daar goed mee om kunt gaan. 
Er komt iemand een clinic geven over trailerladen, er zal een jurylid aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en te evalueren hoever je nu staat en we gaan een begin maken aan de voorbereidingen voor de Youth Cup die volgend jaar in Denemarken zal plaatsvinden. Zo gaan we Cross oefenen, TiH kun je eens testen maar ook dankzij de toffe locatie kun je eens proberen of telgangproeven iets voor jullie zijn. 

Kortom, wil je volgend jaar naar de Youth Cup of heb je gewoon zin in een vol weekend waar je heel veel kan leren en toffe mensen ontmoet? Meld je dan hier aan!

Colette & Robin
Jeugdwerking BSIJP